RSS
Bilde

Gi deg selv tid!

15 mar
Gi deg selv tid!

I en (litt for hektisk) hverdag er det veldig viktig å gi seg selv et lite pusterom, hvor man gjør noe bare fordi det er gøy. Slapp av, jeg skal ikke forvandle denne bloggen til en livsveilederblogg med tips til urtehagen din, og gode «hjelp deg selv å hjelpe andre»-bøker.. Hva som interesserer deg er egentlig uvesentlig, så lenge du gir deg selv tid til det. Om du liker motorsport (jeg anbefaler deg å trykke på lenkene!), fotball, hestesport, hekkeløp, stuping eller løping; gi deg selv tid til å gjøre det, hvis du synes det er gøy! Som jeg skrev i mitt første innlegg, trenger jeg å være kreativ en gang i mellom, ellers kan hverdagen bli litt for grå. Et materiale jeg har lagt min elsk på er papp. Det kan brukes til absolutt alt! Papp er billig, lett å få tak i, du har det mest sannsynlig fra før, og det er egentlig for søppel å regne. Så lenge du har en skarp kniv, en blyant, linjal, teip og lim, har du det du trenger for å bygge en verden av papp. Papp kommer også i mange forskjellige former. Gjør et google-bildesøk på DIY cardboard, og du har inspirasjon nok til et helt liv med pappkreativitet.

I dag hadde jeg noen ledige timer å bruke opp (det vil si: jeg prioriterte det over noe annet jeg sikker burde ha gjort istedenfor). Jeg fant fram en stor pappeske jeg hadde liggende, og bestemte meg for å lage en lampe. Jeg vil ikke påstå at det ble verdens fineste lampe, men det er ikke poenget. Det var gøy å tenke seg fram til hvordan den skulle lages, det var gøy å lage den, og jeg sitter igjen med en følelse av å ha viet meg selv til noe, for min egen del.

Lyspæren, for de som er interessert, kan kjøpes her, for 187 kr (med gratis frakt). Det er en LED-pære, så den utvikler ikke varme.

Så lenge du ikke vier like mye tid og energi til interessene dine som denne damen, er det bare å ha det gøy!

Reklamer
 
4 kommentarer

Skrevet av den 15. mars 2013 i DIY

 

Stikkord: , , ,

4 Svar til “Gi deg selv tid!

 1. maskefall

  15. mars 2013 at 23:02

  Papp ja. Det kan brukes til så mangt. Stort sett bruker jeg det når jeg skal pakke bort ting, men det er da tydelig vis alt for kjedelig har jeg skjønt. Lov å vente med å utforske dett til sommeren er det ikke?!

   
  • theodorjs

   16. mars 2013 at 09:50

   Papp kan kastes, eller det kan gjøres om til noe morsomt. Hvis du mangler noe, og du ikke har mulighet til å kjøpe det, prøv å lage det av papp! 😉 Husker du stolen jeg lagde av papp? he he. Den fungerte fint som stol, helt til vi fikk kjøpt oss en sofa. Vi kan ta et lite pappverksted til sommeren.

    
   • maskefall

    16. mars 2013 at 13:17

    Ja, stemmer det. Og sånt brett til pc’en.. Vi får nok ta et lite papp verksted til sommeren ja.r =)

     

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: