RSS

iPad penn

01 mar
iPad penn

 

Dette er den desidert beste stylusen/pennen til iPad, jeg har prøvd.

Etter å ha lest en haug av tester på nettet, gikk jeg for denne, og det har jeg ikke angret på. Den er presis, selv om tuppen er litt tjukk. Den er passe følsom, og veldig god å holde i. Den er laget av aluminium, så den har en god tyngde. I tillegg gjør formen og gummigrepet på sidene at man har god kontroll over den.

I tillegg til å være en god penn i seg selv, har den flere smarte finesser.Tuppen er utskiftbar, slik at man ikke trenger å kjøpe en helt ny penn når/hvis tuppen blir slitt. Det følger med en liten beholder til å ha på nøkkelknippet, med en ekstra tupp i, så denne pennen kommer til å holde lenge. Pennen er også magnetisk, slik at den enkelt kan festes på smartcoveret når man skal bære med seg iPaden (noe som har vært overraskende praktisk i en hektisk hverdag, hvor man gjerne har 500 ting i hendene samtidig).

Ikke for å drive med reklame, men hvis du er interessert, kan du kjøpe pennen her. Den koster ca. 190kr.

Selv om jeg nå ha en så god penn, er det en ting jeg savner; trykkfølsomhet. Dette er riktignok ikke pennen sin skyld. Skjermen på iPaden er ikke laget på en slik måte at den er trykkfølsom. For å få til dette, må man finne en såkalt «workaround». En penn som kan dette er Pogo Connect. I tillegg til å kunne brukes som en vanlig stylus, har den også bluetooth, som lar den kommunisere trådløst med iPaden, slik at informasjon om trykk kan nyttiggjøres. Det er riktignok ikke alle apper som har støtte for denne tilleggsinformasjonen, men de fleste store tegneappene, som for eksempel Paper og Procreate er laget for å fungere sømløst med penner som Pogo Connect.

Jeg har snart bursdag, og jeg har en kjæreste som er veldig glad i å skjemme meg bort, så jeg får bare krysse fingrene.

Reklamer
 
Legg igjen en kommentar

Skrevet av den 1. mars 2013 i Paper, Procreate, Verktøy

 

Stikkord: , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: